IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп: Каква ще бъде 2022 г. за зодия Козирог?

29 декември 2021 17 30

Вижте своята годишна прогноза

Снимка: Pixabay

През 2022 г. Козирогът ще може да превърне хобито си в печеливш бизнес, да придобие нови знания и да се научи да се отнася с по-голяма топлина към членовете на семейството и любимия човек.

Свободните Козирози ще срещнат любовта през лятото и ще могат да развиват отношенията до края на годината.

Ще дойде благоприятен период още в първите дни на януари, ще намерите отговори на въпроси, които ви тормозят отдавна и ще имате желание да промените живота към по-добро.

Козирозите ще трябва да правят нови планове, различни от тези, които са били преди. Ще имат желание да разберат живота си, да разберат миналото, да коригират грешките и да изградят щастливо бъдеще.

В стремежа си някои ще открият самопознание чрез творчество – рисуване, музика, текстове.

Плутон, второто слънце на Слънчевата система, трансформира личността на Козирога от 2008 г. Това влияние ще продължи и през 2022 г. Родените от 16 до 19 януари ще го почувстват по-силно от другите.

Приятни промени очакват Козирозите в партньорството и кариерата. Трябва да се научите на повече гъвкавост и приемане, така промените през 2022 г. ще бъдат по-лесни. Те ще бъдат улеснени от нови хора, които ще ви окажат подкрепа.

Периодите от 30 декември 2021 г. до 11 май 2022 г., както и от 29 октомври до 21 декември 2022 г., ще разширят бизнес кръга на Козирога. Това е следствие от положителното влияние на Юпитер.

Какво можете да направите през новата година? Сменете работата и сферата на дейност, отворете собствен бизнес, преместете се в друго място на живеене (град, държава). Запазвайки разума и спокойствието си, ще можете да успеете във всички области на живота.

Работа

Това ще бъде труден период в професионалната ви кариера. Някои представители на зодията може да останат без работа. Можете да обърнете тази ситуация във ваша посока – помислете за откриване на собствен бизнес, защото 2022 г. е благоприятен период за това.

Пари

През почти цялата година на Козирозите ще им се струва, че съдбата ги тества за сила – от време на време ще има ситуации, когато парите ще им липсват. Ситуацията може да се влоши от факта, че някои представители на знака могат да загубят работата си. Звездите препоръчват да не се паникьосвате, а да се вгледате в заобикалящата ви среда – обещаваща позиция или добър източник на доходи е някъде наблизо.

Любов

Вниманието на Козирозите през 2022 г. ще прескача от чувствената сфера към материалната. В края на юли и началото на август астролозите съветват Козирозите да контролират емоциите си и да станат по-съпричастни към партньора си, за да поддържат връзката си.

Представителите на знака, които вече са във връзка, ще имат нужда от търпение, защото между тях и романтичните им партньори ще има моменти на хлад. Семейните Козирози ще се справят добре – те ще могат да укрепят съюза и да внесат малко повече романтика в него.

Нееднозначно време очаква самотните Козирози – мимолетни преживявания едва ли ще завършат с дългосрочни връзки, но подобен опит ще бъде полезен в бъдеще.

Тази година ще бъде специална – идва времето за целенасочени възможности и добри перспективи. Представителите на знака просто трябва да спрат да се суетят и да хвърлят настрана разсейващите фактори, за да се съсредоточат върху най-важното.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари